Covid-19 ile mücadele ettiğimiz bu süreçte, sizlere kesintisiz hizmet vermeye devam ediyoruz…

Kolan Hospital Group olarak ‘’Online Doktorum Yanımda’’ ile hastanelerimize gidemediğiniz veya gitmeyi tercih etmediğiniz durumlarda, her neredeyseniz Çağrı Merkezimizi arayarak hekimlerimiz ile online görüntülü görüşme gerçekleştirebilir, hatta gerekli hallerde e-reçete üzerinden ilaçlarınızı alabilirsiniz.
  • Hizmetlerimiz tüm branşlarda ve her hastanemizde geçerlidir.
  • “Online Doktorum Yanımda Hizmeti" ile hastanın tüm tıbbi süreci kayıt altında raporlanır.
  • “Online Doktorum Yanımda Hizmeti”, hekim danışmanlığına ihtiyaç duyan fakat hastaneye gidemeyen veya tercih etmeyen hastalarımız için geliştirilmiştir.
  • Online görüşme sonrasında hekim fiziksel muayenenin zorunlu olduğuna karar verirse poliklinik muayenesi organize edilir ve hastadan hastaneye geldiğinde tekrar bir ödeme talep edilmez.
  • Online Doktorum Yanımda hizmetinde e- reçete düzenlenebilecek ve hasta ilaçlarını alabilecektir.

• "Online Doktorum Yanımda" İçin Başvuru Nasıl Yapılır?

Bu hizmetten faydalanmak için aşağıdaki kanallarımızdan birinden başvuru yapabilirsiniz.

• Bu sayfa üzerindeki Hızlı Randevu formunu doldurup başvuru yapabilirsiniz. Çağrı merkezi yetkilimiz sizi arayacaktır, istediğiniz şubeden ve bölümden randevunuzu organize edecektir.
    • 444 1 443  Çağrı Merkezimizi arayın. Çağrı merkezi yetkilimiz size tüm süreçte bilgilendirme yapacak ve yardımcı olacaktır.