Dr. Öğr. Üyesi Tunis ÖZDOĞANOĞLU | Kolan Hospital

Kıbrıs Kolan British Hospital
tunis.ozdoganoglu@kolanbritish.com

Soru Sor
  • 2000-Marmara Üniversitesi Tıp Fakültesi (Yüksek Lisans)
  • 2006-Sağlık Bakanlığı Taksim Eğitim ve Araştırma Hastanesi (Tıpta Uzmanlık)
İlgi Alanları
  • Yüz Plastik Cerrahisi
  • Rinoplasti
  • Botox
  • Mezoterapi
  • Dolgu
  • Göz Kapağı Ameliyatı
  • Kepçe Kulak Ameliyatı
Çalıştığı Kurumlar
  • 2001-2006 Sağlık Bakanlığı Taksim Eğitim ve Araştırma Hastanesi, Kulak Burun Boğaz ve Baş Boyun Cerrahisi Kliniği.
  • 2006-2008 Özel Bahcelievler Yasam Hastanesi, İstanbul
  • 2009-2010 Medikent Hastanesi, Lefkoşa, Kıbrıs
  • 2011-2015 Yakın Doğu Üniversitesi, Tıp Fakültesi Kulak Burun Boğaz ve Baş Boyun Cerrahisi Anabilim Dalı, Lefkoşa
  • 2016-.... Girne Dr. Akçiçek Hastanesi KBB Departmanı
  • 2020-.... Lefkoşa Kolan British Hospital
Diğer

Katıldığı Seminerer

New York Eye & Ear Infirmary, New York University Medical College, NY, USA. Yüz Plastik Cerrahisi.  Prof. Dr. Anthony Sclafani, Prof. Dr. Christopher Lindstorm. 2006 Temmuz- Ağustos
Cerrahpasa Medical School, Istanbul University; CENTRUM Clinic, Ozel Bahcelievler Yasam Hastanesi. Prof. Dr. Ferhat Erisir. 2006- 2009
University of Miami Center for Facial Restoration, Miramar Memorial Hospital, Miami, Florida USA. Yüz Plastik Cerrahisi. Prof.Dr. Richard Davis. 2008 Kasım-Aralık
Harvard University Medical School, Massachusetts Eye and Ear Infirmary Boston, USA. Yüz Plastik Cerrahisi. Prof.Dr. Mack Cheney 2009 Ocak
EBE-ORL (European Board Examination of Otolaryngology and Head &Neck Surgery). Avrupa KBB ve Baş Boyun Cerrahisi Board Sınavı Başarı belgesi (2015)
Türk Kulak Burun Boğaz Derneği Yüz Plastik Cerrahi Okulu Yeterlilik Sertifikası (2015)
Türk Kulak Burun Boğaz Derneği Kulak Burun Boğaz Yeterlilik Sertifikası (2015)

Üye Olduğu Dernekler

Türk Kulak Burun Boğaz ve Baş Boyun Cerrahisi Derneği
Türk Fasiyal Plastik Cerrahi Derneği
European Academy of Facial Plastic Surgery (EAFPS)
Kıbrıs Türk Tabipler Birliği
Kuzey Kıbrıs Türk Otolaringoloji Derneği, Başkan Yardımcısı
EAACI (Europian Academy of Allergy and Clinical Immunology)
EBE-ORL (European Board Examination of Otolaryngology and Head &Neck Surgery. European board Fellowship.
Türk Kulak Burun Boğaz Derneği Yüz Plastik Cerrahi Okulu 2014-2015

Yazmış Olduğu Makaleler

Murat Topak, Tunis Özdoğanoğlu MD, A. Asli Sahin-Yilmaz, Fulya Güzelderen, Mehmet Kulekçi. Case Report: Facial Nerve Paralysis, Labyrinthine, Fistula and Brain Abscess due to Chronic Otitis Media. JOURNAL OF INTERNATIONAL ADVANCED OTOLOGY (Mediterranean Journal of Otology) 2008 Volume 4, Issue 1, 47-50.
M Topak, A Sahin-Yilmaz, T Ozdoganoglu, HB Yilmaz, M Ozbay. Intratympanic methyl-prednisolone injections for subjective tinnitus. J Laryngol Otol. 2009 Nov ;123 (11) :1221-5.
Cingi C, Ozdoganoglu T, Songu M. Nasal obstruction as a drug side effect. Ther Adv Respir Dis. 2011 Jun; 5(3):175-82.
Tunis Ozdoganoglu, Murat Songu, Hasan Mete Inancli. Quality of Life in Allergic Rhinitis. Ther Adv Respir Dis.2012 Feb; 6(1) 25-39
Tunis Ozdoganoglu, Murat Songu. Burden of Allergic Rhinitis. Ther Adv Respir Dis. 2012 Feb; 6(1):11-23.
Ciftci Z, Develioglu O, Arbak S, Ozdoganoglu T, Gultekin E. A new horizon in the treatment of biofilm-associated tonsillitis. Ther Adv Respir Dis. 2014 Apr 16;8(3):78-83.
Oz U, Orhan K, Aksoy S, Ciftci F, Özdoğanoğlu T, Rasmussen F. Association between pterygoid hamulus length and apnea hypopnea index in patients with obstructive sleep apnea: a combined three-dimensional cone beam computed tomography and polysomnographic study. Oral Surg Oral Med Oral Pathol Oral Radiol. 2016 Mar;121(3):330-9.